The Benefits of Silver Jewelry

There are 3 common effects of silver on human health.

As Silver belongs to the group of metal but it completely does not contain toxins harmful to humans and animals. Conversely, Silver has significant health benefits that have been used across cultures for centuries. Silver has been shown to be a powerful antimicrobial agent that fights infections, aids in preventing colds and flu, healing wounds, ...

 

1. Silver has antibacterial properties

Studies have proven that silver has strong antibiotic and antiseptic properties. The effect of silver rings helps against certain bacteria, viruses and fungi, balancing other factors. Therefore, wearing silver jewelry will bring health benefits and is suitable for everyone.

2. Balance body temperature

Silver jewelry has the effect of helping to improve blood circulation and regulate body temperature. Because of its natural properties it is possible to improve circulation and overall body temperature balance, while at the same time helping to maintain immunity.

3. The effect of silver helps to identify health conditions

It has been noticed that when a person is sick or in an unhealthy environment, silver shows signs of tarnishing. This helps relatives and individuals easily recognize and respond promptly. That's because silver is a metal that reacts with Hydrogen Sulfide (H2S) or Sulfur Dioxide (SO2). When there are harmful substances that exist in the air, silver reacts and changes color when exposed to many other harmful chemicals.


For example, if your Silver jewelry turns blue when you wear it for too long, this could indicate the presence of high sodium content in your body.

Wearing Silver jewelry is potentially an aesthetic way to calm you down and boost your overall well-being.

 

 

Lợi ích của Trang Sức Bạc

Có 3 tác dụng phổ biến của bạc đối với sức khỏe con người.

Là một kim loại nhưng bạc hoàn toàn không chứa độc tố gây hại cho con người và cả động vật. Ngược lại, Bạc có những lợi ích sức khỏe đáng kể đã được sử dụng trên khắp các nền văn hóa trong nhiều thế kỷ. Bạc đã được chứng minh là một chất kháng khuẩn mạnh mẽ, chống lại nhiễm trùng, hỗ trợ ngăn ngừa cảm lạnh và cúm, chữa lành vết thương, ...

 

1. Bạc có đặc tính kháng khuẩn

Các nghiên cứu đã chứng minh rằng bạc có đặc tính kháng sinh và khử trùng mạnh. Tác dụng của nhẫn bạc giúp chống lại một số vi khuẩn, vi rút và nấm, cân bằng các yếu tố khác. Vì vậy, đeo trang sức bạc sẽ mang lại lợi ích cho sức khỏe và phù hợp với tất cả mọi người.

2. Cân bằng nhiệt độ cơ thể

Trang sức bạc có tác dụng hỗ trợ cải thiện tuần hoàn máu và điều hòa thân nhiệt. Do đặc tính tự nhiên của nó, nó có thể cải thiện tuần hoàn và cân bằng nhiệt độ tổng thể của cơ thể, đồng thời giúp duy trì khả năng miễn dịch.

3. Tác dụng của bạc giúp nhận biết tình trạng sức khỏe

Người ta nhận thấy rằng khi một người bị bệnh hoặc ở trong một môi trường không lành mạnh, bạc có dấu hiệu bị xỉn màu. Điều này giúp bà con, cá nhân dễ dàng nhận biết và có cách ứng phó kịp thời. Đó là bởi vì bạc là kim loại phản ứng với Hydrogen Sulfide (H2S) hoặc Sulfur Dioxide (SO2). Khi có các chất độc hại tồn tại trong không khí, bạc sẽ phản ứng và đổi màu khi tiếp xúc với nhiều hóa chất độc hại khác.


Ví dụ, nếu đồ trang sức bạc của bạn chuyển sang màu xanh lam khi bạn đeo nó quá lâu, điều này có thể cho thấy sự hiện diện của hàm lượng Natri cao trong cơ thể bạn.

Đeo trang sức bạc có khả năng là một cách thẩm mỹ giúp bạn tĩnh tâm và tăng cường sức khỏe tổng thể.